Datu aizsardzība

PRIVĀTUMA POLITIKA UN VDAR.

Izmantojot manus pakalpojumus, tu piekrīti šai privātuma politikai!

Šī mājas lapa https://rada-online.coachy.net ir vietnes https://www.intimais-fitness.com/ online apmācības platforma un to apsaimnieko, sagatavo un lieto

SIA Mestako, reģ. Nr. LV40003738308
Juridiskā adrese: Buru iela 14, Rīga LV 1004, LATVIJA

Tālrunis: +37129272578
E-pasts: Enable JavaScript to view protected content.

Valdes priekšsēdētāja: Jana Paegle
 

Visi dati šajā mājas lapā tiek ievākti, apstrādāti, saglabāti un dzēsti saskaņā ar VDAR. Pirms piesakies pakalpjumiem, lūdzu, iepazīties ar kārtību, kādā tiek savākti, apstrādāti, lietoti, dzēsti un aizsargāti tavi privātie dati.

Izmantojot manus pakalpojumus un piedāvājumus, tu piekrīti šai privātuma politikai!

Ja tu nepiekrīti šai privātuma politikai, tu nedrīksti izmantot šo mājas lapu vai manus pakalpojumus!

1. DATU VĀKŠANA

Lai es varētu nodrošināt tev tavu izvēlēto pakalpojumu sniegšanu, kā arī lai sniegtu tieši tev piemērotus piedāvājumus, ko tu izvēlies no maniem pakalpojumiem un produktiem, es apkopoju tavus personas datus, ko tu man sniedz brīvprātīgi, kad piesakies maniem pakalpojumiem.

Reģistrējoties piedāvājumiem, pasākumiem, iegādājoties preces, piesakoties jaunumiem vai vebināriem, es ievācu tikai to informāciju, kas pamatoti nepieciešama, lai sagatavotu rēķinu par pakalpojumu un nodrošinātu tevi interesējošo pakalpojumu. Es no tevis neprasīšu piekrišanu izmantot plašāka apjoma datus, nekā tas nepieciešams. 

  • Pieteikšanās jaunumu saņemšanai e-pastā. Šajā mājas lapā es piedāvaju tev pieteikties jaunumu saņemšanai e-pastā. Jaunumos es nosūtu tev informāciju par jaunākajām online un klātienes aktivitātēm. Lai es būtu pilnīgi pārliecināta, ka e-pastam esi pieteikusies tu pati, nevis kāds ļaunprātīgi ievadījis tavu e-pasta adresi, tad pieteikšanās jaunumiem notiek pēc tā sauktās dubultās reģistrēšanās un apstiprināšanas sistēmas. Pēc tam, kad tu esi ievadījusi savu vārdu (brīva izvēle) un e-pastu (obligāts lauks, jo citādi es tev nevarēšu nosūtīt jaunumus), lai pieteiktos jaunumiem, tu savā e-pastā saņemsi apstiprinājuma saiti, kura tev ir jāaktivizē, lai noslēgtu un apstiprinātu reģistrēšanās procesu. Tikai pēc šīs saites aktivizēšanas tavs e-pasts tiks apstiprināts jaunumu saņemšanai un tu par to saņemsi atsevišķu apstiprinājumu. Tādējādi tava reģistrācija jaunumu saņemšanai būs veikta saskaņā ar VDAG 6. panta 1.a. punktu. Ievāktie dati tiks izmantoti tikai un vienīgi paredzētajam mērķim - jaunumu saņemšanai e-pastā. Ja vēlies, reģistrējoties jaunumiem, vari norādīt savu vārdu. Šādā gadījumā jaunumi tiks nosūtīti, norādot e-pastā tavu vārdu. Dubultās apstiprināšanas reģistrācijas procesā ģenerētā apstiprināšanas saite ir aktīva 10 dienas. Ja šajā laikā tu šo saiti neaktivizē, tad visa pieteikuma informācija no sistēmas tiek neatgriezeniski izdzēsta. Reģistrējoties jaunumiem, tiek ievākta arī attiecīgās ierīces IP adrese, no kuras tiek veikta reģistrēšanās jaunumu saņemšanai e-pastā. Šīs platformas ietvaros tev jebkurā brīdī ir iespējams tikt klāt saviem datiem, tos apstrādāt vai dzēst, piekļūstot tiem caur mājas lapas moduli "Abonē jaunumus savā e-pastā". Atrakstīties no jaunumiem tu vari arī atrakstot uz e-pastu Enable JavaScript to view protected content., ka vēlies atteikties no izsūtnes un tikta aizmirsta vai arī caur katra e-pasta kājenē atrodamo saiti - "Atteikties no jaunumu saņemšanas". Atrakstoties no jaunumu saņemšanas, tiek dzēsta tava ievadītā informācija - e-pasts un vārds. Izsūtnes pakalpojumus nodrošina trešā persona - pakalpojuma sniedzējs Mailchimp (The Rocket Science Group LLC, Džordžija, ASV), kurš apstrādā datus saskaņā ar VDAR un ar kuriem man ir noslēgts sadarbības līgums.
  • Reģistrējoties vebināriem: tavs e-pasts, vārds, piekrišana tavu datu lietošanai un informācija par to dzēšanas iespējām.Šī informācija nepieciešama, lai nodrošinātu tavu pieteikšanās procesu vebināram tavā e-pastā. Šī procesa ietvaros tu saņemsi šādus e-pastus: reģistrēšanās apstiprinājuma e-pastu, trīs atgādinājuma e-pastus: vienu 24 stundas pirms vebināra, vienu vienu stundu pirms vebināra un vienu vebināra sākšanās brīdī. Pēc vebināra tu saņemsi vienu e-pastu ar vebināra atkārtojuma linku. Reģistrējoties vebināram, tu neesi reģistrējusies jaunumu saņemšanai! Tai jāreģistrējas atsevišķi. Vebināra pakalpojumus nodrošina trešā persona, kura apstrādā datus saskaņā ar VDAR un ar kuriem mums ir noslēgts sadarbības līgums. Nepieciešamības gadījumā sazinies ar mums.
  • Reģistrējoties pasākumiem un online apmācībai: tavs e-pasts, vārds un uzvārds, adrese (saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu attiecībā uz rēķinu izrakstīšanas prasībām), tālrunis (lai nepieciešamības gadījumā sazinātos ar tevi par organizatoriskiem jautājumiem), piekrišana tavu datu lietošanai un informācija par to dzēšanas iespējām un apstiprinājumus, maksas par pakalpojumu izvēle vai apstiprināšana, informāciju, no kurienes tu esi uzzinājusi par šo pakalpojumu, ka tev nav šķēršļu šo pakalpjumu saņemšanai, kā arī automātisko apmaksas pakalpojumu gadījumos arī tavas kredītkartes datu ievadīšana, kas notiek caur Paypal sistēmu.Šī informācija nepieciešama, lai nodrošinātu tev šo pakalpojumu un sazinātos ar tevi nepieciešamības gadījumā. Grāmatvedības datu apstrādi un uzglabāšanu un datu ievākšanas formulārus nodrošina trešā persona, kura apstrādā datus saskaņā ar VDAR un ar kuriem mums ir noslēgts sadarbības līgums. Nepieciešamības gadījumā sazinies ar mums.
  • Reģistrējoties online konsultācijai: tavs e-pasts, vārds, tālrunis (lai nepieciešamības gadījumā sazinātos ar tevi par organizatoriskiem jautājumiem), piekrišana tavu datu lietošanai un informācija par to dzēšanas iespējām.Šī informācija nepieciešama, lai nodrošinātu tev šo pakalpojumu un sazinātos ar tevi nepieciešamības gadījumā. Konsultācijas reģistrācijas pakalpojumu nodrošina trešā persona, kura apstrādā datus saskaņā ar VDAR un ar kuriem mums ir noslēgts sadarbības līgums. Nepieciešamības gadījumā sazinies ar mums.

Kā šīs mājas lapas apmeklētājs tu vari uzzināt par šajā mājas lapā ievietoto informāciju, nesniedzot nekādu personisku informāciju. Tikai tad, ja tu reģistrēties jebkādiem maksas vai bezmaksas pakalpojumiem, tev ir jāsniedz informācija par sevi. Uz katru pakalpojumu grupu tev ir jāpiesakās atsevišķi. Piemēram, ja tu piesakies vebināram vai semināram, tas vēl automātiski nenozīmē, ka saņemsi jaunumus. Jaunumiem ir jāpiesakās atsevišķi.

Tu vari izvēlēties nesniegt prasīto informāciju, bet šādā gadījumā var rasties situācijas, ka ES nevarU tev nodrošināt tavu izvēlēto pasūtījumu.

Kad tu lieto manu mājas lapu, tad tās rīki un tehnoloģijas automātiski apkopo un saglabā noteiktus datus par to, kā tu lieto mūsu mājas lapu: kādu pārlūkprogrammu izmanto, kāda tipa elektronikas ierīci tu izmanto, informāciju par tavu vispārēju atrašanās vietu, ko mēs iegūstam no tavas IP adreses, tai skaitā arī sīkdatnes (cookies), URL informāciju, tīkla savienojuma veidu, valodu, tavu interneta pieslēgumu, IP adresi un operētājsistēmu. Pirmo reizi atverot mājas lapu, tev ir jāapstiprina, ka tu saproti, ka mājas lapas apskates laikā tiek izmantotas sīkdatnes (cookies).

Informācija, kura tiek apkopota automātiski, tiek izmantota statistikas datiem, un tajā nav ietverta tava personas informācija.

Mūsu mājas lapā tiek izmantota standarta tehnoloģija, ko sauc par sīkdatnēm, lai apkopotu informāciju par to, kā mūsu mājas lapa tiek izmantota.

Informācija, kas iegūta, izmantojot sīkdatnes, var ietvert apmeklējumu datumu un laiku, aplūkotās sadaļas, mūsu mājas lapā pavadīto laiku un lapas, kas tika apmeklēta tieši pirms un pēc mūsu mājas lapas, kā arī tavu IP adresi.

2. DATU LIETOŠANA

Mēs apkopojam un izmantojam augstāk minētos datus, lai nodrošinātu tev tavu izvēlēto pakalpojumu.

Ja izvēlies sazināties ar mums pa e-pastu, mēs saglabājam tavu e-pasta ziņojumu saturu kopā ar e-pasta adresi un mūsu atbildēm, kamēr tiek nodrošināts pakalpojums un kamēr tas ir juridiski nepieciešams pakalpojuma sniegšanas, izpildes un pēcapstrādes nolūkos.

Mēs apņemamies saglabāt tava e-pasta adreses konfidencialitāti. Mēs nepārdodam, neiznomājam un neatklājam trešajām pusēm tavu e-pasta adresi.

3. SĪKDATŅU LIETOŠANA

Savā mājas lapā es izmantoju tā saucamās sīdatnes jeb cookies. Cik tālu šīs sīkdatnes attiecas uz personu datu privātamu, tos regulē VDAR 6. panta 1.f. punkts. Mana interese optimizēt mājas lapu nevainojumam un efektīvam sniegumam pamato šo sīkdatņu izmantošanu. Sīkdatnes ir sīkas datnes, kuras tava pārlūkprogramma automātiski izveido un saglabā, kad tu apmeklē manu mājas lapu, lai attēlotu to tavā ierīcē (klēpjdators, desktops, planšete, mobilais tālrunis vai citās). Sīkdatnes nenodara nekādu kaitējumu tavai ierīcei un nesatur vīrusus vai parazītprogrammas. Sīkdatnēs tiek apkopota tikai tā informācija, kas saistīta ar gala lietotāja ierīci, tomēr tas nenozīmē, ka man tādējādi ir piekļuve taviem privātiem datiem. Sīkdatnes no vienas puses tiek izmantotas, lai es varētu noformēt manu piedāvājumu tev. Sīkdatnes parāda anonīmu informāciju, vai mājas lapu apmeklē pirmo reizi vai esi jau noteiktas lapas apskatījusi iepriekš. Šī informācija tiek nekavējoties dzēsta, tiklīdz, kā tu izej no lapas un no pārlukprogrammas. Ja tu lapu apmeklē atkārtoti, tad tā automatiski atpazīst, ka esi šajā lapā jau bijusi, lai izmantotu manus pakalpojumus un piedāvājumus. Šie dati tiek dzēsti automātiski pēc noteikta laika. Pārsvarā visas pārlūkprogrammas sīkdatnes akceptē automātiski. Tomēr tev ir iespēja konfigurēt savu pārlūkprogrammu tā, lai uz tavas ierīces netiktu saglabātas sīkdatnes vai arī tu saņemtu paziņojumu, pirms tās tiek saglabātas. Tomēr pilnībā deaktivizējot visas sīkdatnes, var gadīties, ka tev vairs nebūs pieejama noteiktu funkciju lietošana manā mājas lapā. Sīkdatņu saglabāšanas laiks ir atkarīgs no to izmantošanas un to ilgums atšķirās. Tāpat sīkdatnes tiek izmantotas, lai veiktu šīs lapas statistiku un to optimizētu. Ar izsmeļošu informāciju par to, kā apstrādāt sīkdatnes, tu vari iepazīties šajā vietnē: "Your online choises": http://www.youronlinechoices.com. 

4. CIK ILGI TIEK GLABĀTI PERSONAS DATI?

Personas dati, kurus mēs par tevi ievācam un apkopojam, lai sniegtu tev izvēlēto pakalpojumu, tiek saglabāti tik ilgi, kamēr pakalpojums tiek nodrošināts un tik ilgi, kamēr tas ir juridiski nepieciešams pēc līguma izbeigšanas vai to pieprasa normatīvie akti. Personiskie dati par tevi nekad netiks apstrādāti uz ilgāku laiku nekā nepieciešams. Visos pārējos gadījumos personas dati tiks dzēsti tiklīdz, kā tas tiks pieprasīts vai būs izbeidzies to uzglabāšanas likumisms pamatojums.

5. DROŠĪBA

Personas datiem, ko mēs apstrādājam, piekļūst tikai darbinieki un uzņēmumi, kuriem šī informācija ir jāapstrādā (piemēram, grāmatvedības pakalpojumu sniedzējs).

Ja tu saņem pakalpojumu, piemēram, piedalies online apmācībās, kurām var piekļūt ar paroli, tad tev piešķirtā parole aizsargā tavu lietotāja kontu, tāpēc tev ir jāizmanto unikāla un droša parole, jāierobežo piekļuve savam datoram un pārlūkprogrammai, kā arī jāizlogojas no sava profila pēc pakalpojuma izmantošanas.

6. ATRUNA PAR SATURU PIEAUGUŠAJEIM

Mūsu piedāvātie pakalpojumi nav paredzēti bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem. Persona, kas jaunāka par 18 gadiem, nevar reģistrēties vai izmantot mūsu sniegtos pakalpojumus. Ja tu esi jaunāks par 18 gadiem, tad nelieto mūsu pakalpojumus.

7. INFORMĀCIJAS ATSAUKŠANA

Ja mēs apstrādājam tavus personas datus ar tavu piekrišanu, tu jebkurā laikā vari atsaukt savu piekrišanu izmantot savus personas datus, ar nosacījumu, ka uz tiem neattiecas datu uzglabāšanas pienākums, ko nosaka pastāvošās līgumattiecības vai to pieprasa tiesību normas, kas ir spēkā pirms tavas piekrišanas atsaukšanas.

Tev ir tiesības saņemt informāciju par to, kāda veida personas informācija par tevi tiek apstrādāta.

Tu vari pieprasīt saņemt informāciju par vietni, kas ir atbildīga par Tavu datu glabāšanu.

Tev ir arī tiesības pieprasīt labot jebkādus nepareizus personas datus, kas par tevi tiek apstrādāti.

Noteiktos apstākļos tu arī esi tiesīga lūgt dzēst vai ierobežot personas datu izmantošanu.

Tev ir tiesības tikt aizmirstai.

8. KONTAKTINFORMĀCIJA

Ja tev ir radušies jautājumi par tavu privāto datu lietošanu un izmantošanu, tad sazinies ar mani:

e-pasts: Enable JavaScript to view protected content., tālrunis: +371 22008861.

Saskaņā ar likumdošanu es pieprasītos informāciju  sagatavošu 30 dienu laikā no pieprasījuma saņemšanas brīža.

 

Datu uzraudzības iestāde par personas datu aizsardzību Latvijā ir Datu valsts inspekcija.

Ja tev ir radušies jautājumi vai neskaidrības par tavu datu lietošanu manas darbības ietvaros, tad, lūdzu, pirms vērsties Datu valsts inspekcijā, sazinies ar mani, lai varam sakārtot to, kas tev ir nepieciešams!